Huis kopen in Apeldoorn en omstreken.

Een huis kopen in Apeldoorn?

Maak direct een afspraak om een huis te kopen in Apeldoorn en omstreken.

Huis kopen in Apeldoorn en omstreken

Van Vliet Makelaardij is uw aankoopmakelaar in Apeldoorn.

Bent u op zoek naar een huis in Apeldoorn of heeft u een woning op het oog? De woningmarkt is op dit moment complex, maar deze tijden bieden ook kansen. Met hulp van Van Vliet Makelaardij heeft u een grotere kans van slagen. De aankoopmakelaar in Apeldoorn van Van Vliet Makelaardij neemt u veel werk uit handen. Profiteer van de kennis en ervaring van een aankoopmakelaar, doorloop het aankooptraject en vind uw droomhuis op een prachtige locatie in Apeldoorn en omstreken. Uiteraard behartigen we al uw belangen tijdens het traject.

Scherpe en heldere tarieven

Transparante afspraken vooraf

Ervaren NVM-makelaars

Experts op het gebied van woningaankoop

Het ervaren team van Van Vliet Makelaardij

Alleen de beste aankoopmakelaars werken bij Van Vliet. Zij zijn gespecialiseerd en gediplomeerd. Heeft u hulp nodig bij het kopen van een woning? Dan staan we voor u klaar. Ook buiten de reguliere kantooruren staan we tot uw beschikking en helpen we u met enthousiasme. We zien het als onze missie om uw belangen te behartigen. We weten dat het tijdens het traject niet alleen om de woning gaat, maar ook om de mensen. Een persoonlijke benadering staat bij ons hoog in het vaandel. Mede dankzij onze motivatie en betrokkenheid halen we samen met u als woningzoekende het beste uit het aankooptraject. Bent u op zoek naar een ervaren aankoopmakelaar in Apeldoorn? Klik op de onderstaande button om ons team te bekijken.

Aankoopmakelaar Apeldoorn Van Vliet Makelaardij

Redenen genoeg.

Aankoopmakelaar Apeldoorn van Van Vliet Makelaardij: Geen aankoop, geen kosten. Wij werken op basis van No Cure No Pay. Vraag naar onze voorwaarden. Wilt u een woning kopen, maar staat uw huidige woning nog niet te koop? We zijn naast het aankopen van huizen gespecialiseerd in het verkopen van huizen in Apeldoorn en omstreken.

Duidelijk advies over de (technische) staat van de woning

Belangen in koopovereenkomst worden helder geformuleerd

No cure, No pay

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen?

In een complexe huizenmarkt moet u slim kunnen handelen. Kies daarom voor een aankoopmakelaar van Van Vliet Makelaardij. Hij vergroot uw kans op succes, helpt u bij het vinden van uw ideale woning, de bezichtigingen en het doen van het juiste bod. De aankoopmakelaar van Van Vliet Makelaardij helpt u tijdens alle stappen van het aankopen van een woning. En daar komt meer bij kijken dan u in eerste instantie verwacht. Zo krijgt u o.a. te maken met een onderzoeksplicht, de juridische rompslomp, energielabel, een bouwkundige keuring en bij appartementen met een VvE.

 

Wat zijn de voordelen van een aankoopmakelaar?

Met een aankoopmakelaar van Van Vliet Makelaardij heeft u een ervaren deskundige die uw belangen volledig dient.

  • Dankzij de NVM-data en jarenlange ervaring van de aankoopmakelaar weet u de reële waarde van het huis.
  • De aankoopmakelaar van Van Vliet Makelaardij kent de lokale woningmarkt als geen ander en heeft snel zicht op nieuwe woningen die op de markt komen.
  • U wordt geattendeerd op gebreken en noodzakelijke reparaties.
  • De aankoopmakelaar van Van Vliet Makelaardij geeft u advies en heeft een netwerk beschikbaar om zaken snel te regelen.
  • U wordt ontzorgd van aktes, juridische documenten en onderhoudsplannen.
  • De aankoopmakelaar van Van Vliet Makelaardij haalt de emotie weg en zorgt dat u uw hoofd koel houdt.

 

Wat is een schriftelijkheidsvereiste?

Een koopovereenkomst voor de aanschaf van een woning door een particuliere koper moet altijd schriftelijk worden aangegaan. Het zogenoemde schriftelijkheidsvereiste – sinds 2003 per wet bepaald – dient ter bescherming van de koper. Hierdoor is namelijk precies duidelijk welke afspraken zijn gemaakt, zodat er geen discussie kan ontstaan. Het schriftelijkheidsvereiste kan in sommige gevallen ook de verkoper beschermen

Heeft de eerste bieder meer kans om de woning te krijgen?

Of de eerste bieder meer kans heeft om de woning te krijgen, heeft te maken met de gekozen verkoopmethode. Als er geen gebruik wordt gemaakt van een inschrijfsysteem, kiest de makelaar er meestal voor om met de eerste bieder de onderhandeling te starten. In dat geval moet het wel een goed voorstel betreffen. Is er een tweede bieder die ook een aantrekkelijk voorstel heeft, dan is het mogelijk om de onderhandeling met de eerste bieder te staken. Vervolgens vraagt de makelaar aan beide partijen om met een uiterst voorstel te komen.

Woning te kopen zonder geplande bezichtiging?

Het is niet verstandig om een woning te kopen zonder hem bezichtigd te hebben. Als u wilt weten of het huis u een goed gevoel geeft, raden we u aan de woning te bekijken. Een makelaar gaat graag met u mee naar de bezichtigingen en kijkt met een objectieve en kritische blik naar de woning. Maak gebruik van de geleverde diensten van de aankoopmakelaar in Apeldoorn en bezichtig zo nodig alle woningen

Zien wat op een huis is geboden

Makelaars van de drie grootste brancheverenigingen NVM, VBO en VastgoedPro gaan werken met een digitaal biedlogboek. Aspirant-kopers en verkopers kunnen hierin achteraf bekijken welke biedingen op een huis zijn gedaan. Deze transparantie geeft meer zekerheid dat het biedproces eerlijk verloopt.

Het biedlogboek is een digitaal overzicht waarin alle stappen van het verkoopproces automatisch worden geregistreerd. Er staat bijvoorbeeld precies in wanneer en hoeveel er op een huis is geboden. Maar ook of er voorbehouden zijn gemaakt bij het bod, zoals een voorbehoud van financiering of bouwkundige keuring. En of de bieder bijvoorbeeld een gewenste opleverdatum heeft genoemd. In verband met privacy staat niet in het biedlogboek vermeld wie er heeft geboden.

Het biedlogboek is alleen achteraf en op aanvraag in te zien voor bieders. Ook moeten de drie dagen bedenktijd zijn verstreken en eventuele ontbindende voorwaarden zijn verlopen.

Contact met Van Vliet Makelaardij

Een huis kopen in Apeldoorn is geen dagelijkse bezigheid. We begrijpen het als u nog met vragen zit of gewoon even langs wilt komen voor een kennismakingsgesprek. U bent van harte welkom op ons kantoor. We zijn gevestigd aan de Ribeslaan 1 in Apeldoorn. Er zijn genoeg parkeerplekken aanwezig op ons terrein en we zijn makkelijk te bereiken. 

Aankopen

Een woning kopen in Apeldoorn doet u zo!

Bij de koop van een woning komt veel kijken. Waar moet u rekening mee houden en welke zaken moet u regelen? In het stappenplan leggen we uit hoe het aankooptraject eruitziet: