Uw huis verkopen
in Apeldoorn en omstreken.

Uw woning verkopen in Apeldoorn

Maak direct een afspraak om uw woning te verkopen in Apeldoorn.

Huis verkopen in Apeldoorn

Van Vliet Makelaardij is uw verkoopmakelaar in Apeldoorn.

Wilt u uw huis verkopen in Apeldoorn? Voor het maximale resultaat schakelt u de verkoopmakelaars van Van Vliet Makelaardij in. Onze verkoopmakelaars verkopen uw huis voor een zo hoog mogelijke prijs én tegen de beste voorwaarden. Het behartigen van uw belangen is onze voornaamste taak.

Scherpe en heldere tarieven

Een duidelijk opgezet verkoopplan

Waardebepaling met twee makelaars

Een uur voor iedere bezichtiging

Taxatie of waardebepaling?

Deze twee termen worden nog wel eens met elkaar verward. Bij een taxatie is er sprake van een officiële vaststelling van de waarde van de woning op schrift en er zijn taxatiekosten aan verbonden. Bij een waardebepaling kijkt de makelaar vrijblijvend wat de waarde van de woning is en krijgt u een goed idee wat uw bestedingsruimte is. Meer weten? Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Gediplomeerde en gespecialiseerde medewerkers

De medewerkers van Van Vliet Makelaardij staan altijd voor u klaar, ook buiten de normale kantooruren. We zijn betrokken en gemotiveerd en staan bekend om onze persoonlijke benadering. Het is onze missie om in te staan voor uw belangen en er voor u er het beste uit te halen. We maken graag kennis met u!

Van Vliet Makelaardij inschakelen

Redenen genoeg.

Uw huis verkopen doet u niet elke dag. We snappen het dan ook goed als u nog vragen heeft of gewoon even kennis met ons wilt maken. U bent altijd welkom op ons kantoor aan de Ribeslaan 1 in Apeldoorn. Er is genoeg parkeergelegenheid op ons terrein en we zijn makkelijk bereikbaar.

Uw woning op belangrijke websites en Funda

Inzet van Social Media kanalen

Iedere brochure-aanvraag en bezichtiging wordt nagebeld

Uw dossier bewaakt door professionele makelaars

Courtage verrekenen we na de verkoop

Kan mijn woning digitaal bekeken worden?

We geven uitgebreid aandacht aan de presentatie van uw woning om deze zo snel mogelijk en voor een goede prijs te verkopen. De verkoopmakelaar maakt een fotoreportage en een uitgebreide verkoopbrochure voor belangstellenden. Hij presenteert het materiaal op alle belangrijke websites en sociale media, waaronder Funda.

Waar vindt de sleuteloverdracht plaats?

Een koopovereenkomst moet door zowel de verkoper als de koper schriftelijk worden ondertekend. Daarna stuurt meestal de verkoopmakelaar de overeenkomst op naar de notaris. Als er verder geen problemen zijn en de laatste fase van de verkoop door kan gaan, stelt de notaris de nodige aktes op en vindt de sleuteloverdracht plaats.

Zien wat op een huis is geboden

Makelaars van de drie grootste brancheverenigingen NVM, VBO en VastgoedPro gaan werken met een digitaal biedlogboek. Aspirant-kopers en verkopers kunnen hierin achteraf bekijken welke biedingen op een huis zijn gedaan. Deze transparantie geeft meer zekerheid dat het biedproces eerlijk verloopt.

Het biedlogboek is een digitaal overzicht waarin alle stappen van het verkoopproces automatisch worden geregistreerd. Er staat bijvoorbeeld precies in wanneer en hoeveel er op een huis is geboden. Maar ook of er voorbehouden zijn gemaakt bij het bod, zoals een voorbehoud van financiering of bouwkundige keuring. En of de bieder bijvoorbeeld een gewenste opleverdatum heeft genoemd. In verband met privacy staat niet in het biedlogboek vermeld wie er heeft geboden.

Het biedlogboek is alleen achteraf en op aanvraag in te zien voor bieders. Ook moeten de drie dagen bedenktijd zijn verstreken en eventuele ontbindende voorwaarden zijn verlopen.

Verkopen

Huis in Apeldoorn verkopen in 10 stappen

Bij de verkoop van uw woning houden we een verkoopplan aan dat bestaat uit tien stappen. Door middel van deze stappen gaan we voor het maximale resultaat.