Gerealiseerde nieuwbouw projecten.

Een huis kopen in Apeldoorn?

Maak direct een afspraak om een woning te kopen in Apeldoorn en omstreken.

Wonen in een wijk waar muziek in zit…

Project ’t Podium

Op de nieuwbouwlocatie ’t Podium in Apeldoorn Noord zijn 28 duurzame en energiezuinige eengzinswoningen van maar liefst 132 m2 gerealiseeerd. De woningen zijn gebouwd in zes blokken met 12 hoekwoningen. 28 ruime, duurzame en energiezuinige eengezinswoningen met maar liefst 132 m2 woonoppervlakte en hoog afwerkingsniveau.

’t Podium Vastgoed B.V.

Slokker Bouwgroep B.V.

LIVING XXL heeft het allemaal

Project Living XXL

36 royale Herenhuizen verdeeld over een drietal ontwerpen. Mondriaan, Picasso en Cézanne. Namen van wereldberoemde kunstenaars. Passend bij de strakke architectuur die dankzij intelligente verdeling van volumes drie volledige woonverdiepingen kent. Ruimte voor speelse accenten als verschillend gesitueerde dakterrassen. Afwisseling in het gebruik van maatvoering en plaatsing van de ramen in de gevels zorgen ervoor dat de architectuur altijd weer verrassend is. Herenhuis Mondriaan: 20 royale Herenhuizen in drie varianten, met een gebruiksoppervlak van ca. 163 m2, op kavels tot ca. 328 m2. Herenhuis Picasso: 14 royale Herenhuizen in twee varianten, met een gebruiksoppervlak van ca. 152 tot ca. 159 m2, op kavels van ca. 320 tot ca. 476 m2. Herenhuis Cézanne: 2 royale Herenhuizen, met een gebruiksoppervlak van ca. 178 m2, op kavels tot ca. 249 m2.

AM Wonen B.V.

Van Wijnen Deventer B.V.

Royale Stadswoningen

Project Laan van de Charleston

Aan de fraaie Laan van de Charleston, in het hart van Zuidbroek, 23 royale stadswoningen: zeven varianten van geschakelde-, hoek- en tussenwoningen. Opvallend zijn de comfortabele inhoudsmaten, de lekker grote tuinen op het zuidwesten en de elegante architectuur. De 23 royale stadswoningen liggen verspreid over drie woonblokken aan de zuidkant van de Laan van de Charleston. Parkeren kan op eigen terrein. Elke woning heeft namelijk een aangebouwde of vrijstaande berging. De perceelgroottes variëren van ca. 236 m2 tot maar liefst bijna 486 m2. Gebruiksoppervlakte: 153 m2 excl. berging.

Van Wijnen Projectontwikkeling Oost

Le Clerq Planontwikkeling