Ontmoet ons ervaren team.

Een huis kopen in Apeldoorn?

Maak direct een afspraak om een woning te kopen in Apeldoorn en omstreken.

Van Vliet Makelaardij

Ervaren professionals.

Van Vliet Makelaardij O.G. is al meer dan 30 jaar de Apeldoornse makelaar voor iedereen. U kunt rekenen op onze kennis, ervaring, rechtstreekse en heldere aanpak. Een huis kopen of verkopen doet u niet elke dag. Dat u hier hulp bij kunt gebruiken, begrijpen wij als geen ander. We onderscheiden ons met onze persoonlijke benadering: we nemen voor elke klant ruim de tijd en halen het maximale resultaat voor u. We handelen proactief en staan in voor de hoogste kwaliteit.

Meindert van Vliet

Meindert is de spil in het bedrijf. Voor hem staat persoonlijke aandacht voorop. Hij onderscheidt zich in het taxeren door een vlotte, accurate verslaglegging. Hij staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij de aankoop, verkoop of taxatie van een woning, ook op juridisch gebied.

René Stuiver

René kan door zijn bouwkundige achtergrond en interesse u goed adviseren. Hij is realistisch, creatief en gedreven. In de behoeftes van zijn klanten kan hij zich goed inleven. Hij heeft gevoel voor detail en een van zijn kernzinnen is “wonen is een beleving”. Het elke dag weer ontmoeten van nieuwe mensen is een van de leukste aspecten van zijn werk.

Sharon van Vliet-Pentury

Sharon houdt als office manager onder meer de agenda’s bij, beantwoordt uw vragen en verricht verder alle voorkomende administratieve handelingen. Zij is enthousiast, klantvriendelijk en geniet van de contacten met verschillende mensen, de afwisselende werkzaamheden én het teamwork op kantoor. En waar ze echt blij van wordt: opdrachtgevers die enthousiast zijn over het eindresultaat!

Van Vliet Makelaardij inschakelen

Redenen genoeg.

Heeft u koop- of verkoopplannen? We verwelkomen u graag op ons kantoor aan de Ribeslaan 1 in Apeldoorn. U kunt ons gemakkelijk bereiken en we hebben ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Wij zijn goed online vindbaar via verschillende mediakanalen. Neem gerust contact met ons op, we maken graag kennis met u!