Uw huis laten taxeren in Apeldoorn en omstreken.

Uw woning taxeren in Apeldoorn

Maak direct een afspraak voor een taxatie van uw woning in Apeldoorn.

Taxatie in Apeldoorn

De waarde van uw woning laten bepalen.

Heeft u een taxateur nodig in Apeldoorn om de waarde van uw (nieuwe) woning vast te stellen? De gecertificeerde en erkende taxateurs van Van Vliet Makelaardij stellen voor u een uitgebreid taxatierapport op. We helpen u niet alleen met de taxatie van elk type woning, maar staan ook voor u klaar bij het verdere verloop. We staan u bij als verkoopmakelaar en aankoopmakelaar in Apeldoorn.

Weet u niet waarom of wanneer u uw woning moet laten taxeren? We leggen het u graag uit. Een taxatie is bijvoorbeeld een belangrijk onderdeel van de verkoop of de aankoop van een woning.

Gecertificeerde taxateurs

Gevalideerd taxatierapport

Ervaren NVM-makelaars

NHG-taxatierapport

Taxatie bij herfinanciering

Als woningeigenaar wilt u inzicht krijgen in de waarde van uw woning. Onze gecertificeerde taxateurs in Apeldoorn helpen u de waarde van het pand vast te stellen en voorzien u van een uitgebreid taxatierapport. Zo weet u precies wat u kunt herfinancieren.

Taxatie bij de aankoop

Een koper heeft een taxatierapport nodig van de woning dat hij wil kopen om een hypotheek te kunnen aanvragen. Van Vliet Makelaardij staat paraat. We maken een afspraak en vervolgens bezoekt onze taxateur het huis en legt hij alles wat hij ziet vast in een gedetailleerd taxatierapport.

Andere redenen om een taxateur in Apeldoorn in te schakelen

Redenen genoeg.

Bij de aankoop of verkoop van vastgoed zijn altijd meerdere partijen betrokken: de verkoper, de koper, de geldverstrekker, de Belastingdienst en verzekeringsmaatschappijen. Een gevalideerde taxatie is van essentieel belang om voor alle partijen duidelijk zwart op wit te zetten wat de waarde van de woning is.

Bijvoorbeeld bij een echtscheiding moet eerst de waarde meetbaar worden, voordat het geld verdeeld kan worden. Een taxatie vindt meestal plaats om een van de onderstaande redenen:

Inzichtelijk krijgen wat de waarde van de woning is

Het financiële plaatje schetsen

Een waarde op te kunnen geven bij de inkomstenbelasting

De erfbelasting bepalen

Hoe ziet het taxeren van een woning eruit?

Een taxateur let op verschillende zaken om de waarde van de woning vast te stellen. Hij stelt de waarde van de woning vast op basis van de volgende zaken:

De locatie
De staat en afwerking van de woning
De grootte van de ruimte
De indeling
De constructiematerialen en de kwaliteit daarvan
Hoe energiezuinig de woning is

De uitkomst van de taxatie is ook afhankelijk van de huidige situatie van de markt.

Validatie taxatierapport

U kunt zich voorstellen dat de taxatie van grote impact is op alle betrokken partijen. De bevindingen worden daarom volledig vastgelegd in een gedetailleerd taxatierapport door de taxateur in Apeldoorn. Vervolgens gaat het langs alle partijen ter acceptatie. Het rapport wordt eveneens gevalideerd door het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI).

Aangesloten bij NWWI, NRVT en NVM

Onze taxateurs hebben jarenlange ervaring in het vak. Daarnaast houden we de kwaliteit van onze diensten hoog door aansluiting bij de Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT), Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en het validatiecentrum van het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI).

NHG-taxatie bij onze taxateur in Apeldoorn

Doordat we bij het NRVT aangesloten zijn en toegang hebben bij het NWWI, kunt u ook bij ons terecht wanneer u een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) heeft afgesloten.

Wilt u een NGH-rapport laten opstellen? Een specialistische taxateur van Van Vliet Makelaardij voorziet u van meer informatie en maakt voor u de taxatie.

De voordelen op een rij

Van Vliet Makelaardij probeert haar dienstverlening continu te verbeteren. Om deze reden voeren we jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoeken uit en letten we op de binnenkomende reviews op Funda, Google ect. De strenge voorwaarden van het NRVT waarborgen dat we onze standaarden hoog houden.

Onze taxateurs in Apeldoorn maken extra meters voor onze klanten. Zo zijn we ook buiten kantooruren beschikbaar. Ons reflectieve vermogen beloont ons in de cijfers: maar liefst 92% van onze klanten komt terug om een andere dienst af te nemen.

Taxatie

Ik wil mijn woning laten taxeren!

Als u uw woning wilt laten taxeren, dan helpt een van onze taxateurs in Apeldoorn u graag. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak via onderstaande button direct een afspraak voor een erkende taxatie. U kunt ons snel en makkelijk bereiken via (055) 3550 450 of een email sturen naar info@vanvlietmakelaardij.nl.