Over Van Vliet Makelaardij.

Een huis kopen in Apeldoorn?

Maak direct een afspraak om een woning te kopen in Apeldoorn en omstreken.

Over Van Vliet Makelaardij

Actief en professioneel.

Van Vliet Makelaardij O.G. is al meer dan 30 jaar de Apeldoornse makelaar voor iedereen. U kunt rekenen op onze kennis, ervaring, rechtstreekse en heldere aanpak. Een huis kopen of verkopen doet u niet elke dag. Dat u hier hulp bij kunt gebruiken, begrijpen wij als geen ander. We onderscheiden ons met onze persoonlijke benadering: we nemen voor elke klant ruim de tijd en halen het maximale resultaat voor u. We handelen proactief en staan in voor de hoogste kwaliteit.

Persoonlijke benadering

Wij geloven in een persoonlijke band met onze klanten en bouwen een duurzame relatie op. Bij Van Vliet Makelaardij bent u niet alleen onze klant vandaag, maar ook morgen en overmorgen. We zijn dan ook trots dat 92% van onze klanten bij ons terugkomt, als ze opnieuw een makelaar nodig hebben.

Gemotiveerd en betrokken

Medewerkers van Van Vliet Makelaardij zijn gemotiveerd en betrokken. Staan voor u klaar, ook buiten kantooruren. We zijn gediplomeerd en gespecialiseerd in ons vakgebied, waardoor we instaan voor uw belangen en het beste voor u eruit halen. Zo nemen we voor elke bezichtiging minimaal een uur de tijd, zodat we zeker weten dat de koper alle informatie krijgt en zich niet gehaast voelt.

Van Vliet Makelaardij inschakelen

Redenen genoeg.

Heeft u koop- of verkoopplannen? We verwelkomen u graag op ons kantoor aan de Ribeslaan 1 in Apeldoorn. U kunt ons gemakkelijk bereiken en we hebben ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Wij zijn goed online vindbaar via verschillende mediakanalen. Neem gerust contact met ons op, we maken graag kennis met u!