Een woning kopen in Apeldoorn doet u zo.

Een huis kopen in Apeldoorn?

Maak direct een afspraak voor meer informatie en de mogelijkheden.

Huis kopen in Apeldoorn

Van Vliet Makelaardij is uw aankoopmakelaar in Apeldoorn.

Bij de koop van een woning komt veel kijken. Waar moet u rekening mee houden en welke zaken moet u regelen? In het stappenplan leggen we uit hoe het aankooptraject eruitziet:

1. Financiële mogelijkheden op een rijtje zetten

De eerste stap in het aankooptraject is het in kaart brengen van de financiële mogelijkheden. Bekijk wat u per maand kunt en wilt uitgeven aan een woning en bereken hoeveel u kunt lenen. Aan het aankooptraject zijn kosten verbonden. Wordt dit uw eerste koophuis of weet u niet goed hoe uw financiële plaatje eruit komt te zien? Dan raden we u aan om langs te gaan bij een hypotheekadviseur, zodat u een goed beeld krijgt van uw mogelijkheden. Wij kunnen u daarin adviseren!

2. Wensen en eisen in kaart brengen

Om een volledig beeld te krijgen van uw droomhuis, nodigen we u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Denk voorafgaand aan het gesprek alvast na over de wensen die u heeft en de eisen waaraan uw nieuwe woning moet voldoen. Tijdens het gesprek proberen we alles op een rijtje te krijgen, zodat we het perfecte koophuis voor u kunnen vinden.

3. Zoektocht naar woningen

Uw zoekcriteria zullen ingevoerd worden in het interne uitwisselingssysteem van de NVM. U krijgt een email met de nieuwe woningen die aan uw zoekcriteria voldoen. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van de Apeldoornse woningmarkt kunnen wij u het gehele traject goed begeleiden.

4. Koopwoning in Apeldoorn bezichtigen

Uiteraard gaan we ook mee bezichtigen. We nemen u veel werk uit handen door alle details van de bezichtigde woning te onderzoeken. Zo kunnen we u goed voorzien van advies over de prijs en technische staat van de woning. Daarnaast onderzoeken wij de noodzakelijke aspecten rondom de woning.

5. Bieden op de perfecte woning

Hebben we uw droomhuis gevonden dan kan het biedingsproces beginnen. Het lijkt eenvoudig, maar dit deel van het traject kan zenuwslopend en emotioneel zijn. Als aankoopmakelaar zijn we niet emotioneel betrokken bij de woning en blijven we objectief om een zo goed mogelijke overeenkomst te behalen.